dilluns, 28 de setembre del 2009

Granadaaaa, tierrrra soñññada por miiii....

bueno, soñada soñada ben bé no, però allà estaré d'aquí a poc més de 34 hores, i abans he de fer una pila de coses!! rentar els plats de sopar, preparar la maleta per passar tres dies a Granada, dos a Cassà i un altre fent gestions per Cerdanyola i rodalies, dormir, aixecar-me (amb l'esforç que això suposa), fotre'm una dutxa freda (no pas per gust, sinó perquè fa una setmana que no tinc aigua calenta), treballar tota la journée, menjar i beure algo a la despedida de l'Aitziber al laboratori, pujar al cotxe i fer uns 270 kms fins a casa, sopar, dormir i aixecar-me moooolt aviat per agafar un avió a quarts de set del dematí, i trobar-me a Granada als meus companys de laboratori per gaudir de tres dies de sentir xerrades més o menys interessants de gent que parla de ciència. L'objectiu? Aprendre-hi alguna cosa i passar-m'ho bé, clar!! I espero no passar gaire calor, que els últims quatre o cinc cops que he anat a Andalusia (i els únics) sempre ha estat a l'estiu i sempre m'hi he mort de calor i no en tinc massa bon record... aviam si aquest cop canvia la cosa!

Per la resta... un dilluns normal que ha seguit a un cap de setmana molt ben aprofitat: dijous un sopar al meu pis amb tres persones i només dues cadires, fuet, llangonissa, pa amb tomata i dues molt bones companyies; divendres una cervesa en ambient internacional que es va allargar fins força tard per ser a França; dissabte un aniversari d'una francesa la mar de maca amb tot de francesos i franceses que per sort també parlaven anglès; i diumenge a la tarda, per descansar, una bona passejada per una de les platges eternament llargues que hi ha per aquí a prop i un bon bany en un mar que semblava una bassa d'oli a l'hora aquella que el sol i la gent ja fa estona que se'n van anant. Sí, un bany, perquè resulta que aquí encara fa calor casi d'estiu i l'aigua està la mar de calenta! Alguna cosa bona havien de tenir aquestes costes, no? ja que les platges són així d'avorrides i no tenen res més que sorra, metres i metres i quilòmetres de sorra.

O sigui que sí, ho reconec, aquest era un post perfectament prescindible i mancat de tota mena de gràcia i d'interès, però és part de mi, i aquí ho deixo, segurament fins que torni de Granada... o fins que ja torni a ser a la France.

À bientôt!!

4 comentaris:

Pot. ha dit...

em fa por el vídio... aquesta música... aquestes imatges...

!!

la mar de calenta, diu...

;P

apa, tres de dos cadires, fins ara!

:)

Lau.

joaltravegada ha dit...

ai, són dues cadires... no pas dos...

(després de que ho pensessis tu...) jiji

Magrat ha dit...

Uuuuuuoooooh!! Que bé!! Ens veiem aviat... dijous al vespre ja em tens allà per anar de farra granadina! Suposo que no hi haurà ratafia, però alguna coseta o altra trobarem...jeje

Apa, ànims i fins dijous!

Unknown ha dit...

Ieps!

Bufff, només de llegir-ho ja m'he mig estressat...

Per sort estic embolicat amb el mue estress de la setmana que ve, bé, bàsicament de dimarts:

Aixecat d'hora, ves a la fàbrica, carrega 5 motos, 5 equipacions, material i el que faci falta a la furgoneta.

Condueix 249 quilòmetres

Descarrega la furgo, prepara les motos, i fes que els pilots es diverteixin.

A mitja tarda, recull les motos, tot plegat, para a rentar-les una mica, i fés els 249 quilòmetres de tornada.

Arriba a no sé quina hora

Descarrega les motos

Acompanya els pilots a l'hotel

Ves cap a casa

Fes la maleta

Ves a dormir, perqùe dimecres a les 4 de la matinada has de ser a Barcelona!!!!!

Marxa cap al Brasil...

quin dimarts que m'espera... no vull ni pensar-hi.

Sort que abans de dimarts hi haurà un cap de setmana "guai" pel mig!!

Apalins, fins ara "granaína"

PD: Realment, el vídeo fa por!!