dijous, 28 de maig del 2009

ho haveu vist?

Els de crackòvia van arriscar-se molt fa un mes i mig traient-se de la màniga el cooopa lliiiga i champions que avui cantaven els nens que hi havia als tobogans de Cerdanyola i els grans que hi havia a l'estadi olímpic de Roma.

Suposo que, igual que en Guardiola, els de crackòvia tenien fe en aquesta colla de persones amb samarreta blaugrana, els que avui, al final, fent la feina ben feta els han donat la raó. Jugant a pilota han fet història. Han escrit una història que d'aquí a molts anys encara es recordarà i nosaltres podrem explicar als nostres fills, néts, nebots i el que sigui, com ho vàrem viure.

En directe a Roma, captant cada instant per no oblidar-lo.
En pantalla gran, amb amics i anant a canaletes.
En pantalla petita, amb diacepam i saltant per casa.
En pantalla petita, amb pistatxos i plorant al sofà.
Per la ràdio, amb en Pou i trucant per telèfon.
...
Vivències per tots els gustos, però totes dels mateixos colors.

I no, segueixo sense entendre perquè una gent que cobren per fotre una pilota al mig de tres pals aconsegueixen generar tots els sentiments que generen. Però és així.

Segurament és perquè fan la feina ben feta. Perquè aquests tres títols són gràcies a la feina ben feta. I això s'ha d'aplaudir, a aquest equip se l'ha d'aplaudir.

Au, doncs! Un aplaudiment! Visca la feina ben feta, i visca el barça!



5 comentaris:

Magrat ha dit...

A mi tot això m'és igual, però posats a celebrar cosetes, m'apunto:

¡¡¡¡VISCA LA RATAFIA!!!!! ¡¡¡VISCA!!!

I la part positiva és que, ja que donen la brasa amb ells a totes hores, com a mínim surt en Guardiola, que no està gens malament... jeje. Imagina't que l'entrenador fos en Prosinecky (s'escriu així?) o un d'aquests freakys...jaja, quina por!

Gargotaire ha dit...

Tu dius que no ho entens? Doncs imagina't jo!

Felicitats per la part que et toca. Sé que aquesta victòria ha estat fruit d'un gran esforç personal. Suposo que d'aquí l'excitació per la sort del Barça i no de per exemple... el Cornellà.

El concepte de "ser d'un equip" em supera.

pau-b

Unknown ha dit...

Donc sí.

Felicitats a un paio que va agafar una colla de marrecs mimats i creguts i els va fer anar al camp cada ma´ti a les 8, a esmorzar plegats, i a no sortir-ne fins havent dinat.

A un paio que va fer veure a Eto'os i companyia que els calés te'ls has de guanyar, i l'honor, i la fama...

A un paio que creu en la feina ben feta

A un paio que, en una roda de premsa, et contesta les preguntes en català, castellà, anglè si italià sense estridències ni traduccions...

Felicitats a tots els que ho hem viscut.

Vagi bé!

Judit ha dit...

A part de tot el que heu dit, s'ha de felicitar a un paio català que sempre ha dut el barça al cor, començant per l'època en que es dedicava a recollir pilotes. Un president català i que creu en Catalunya, un entrenador català i que creu en Catalunya, uns jugadors que se'ls ha ensenyat a estimar el Barça i, de retruc, a Catalunya.

Laura. ha dit...

visca visca visca...

!!

"Vivències per tots els gustos, però totes dels mateixos colors."

no podies haver-ho dit millor... ;)

vaig a córrer un rato, que estic molt empanada, i hi ha mooooooooolt per estudiar!!

;)

enstruqueeem!

La.

PD: uo! tens el pamtomata agregat!! jiji