dimarts, 21 de juliol del 2009

tinc...

Tinc pis a Montpellier. Un estudi petitet per mi sola durant els tres mesos que m'estaré allà, els mateixos tres mesos que l'amo del pis s'estarà a estats units. No té rentadora ni tele però estic segura que amb bugaderia i internet no ho trobaré faltar.

Tinc nou company de pis a Cerdanyola. L'Edu, el pujaparets de les cerveses, que mentre jo no hi sigui estic segura que estarà la mar de bé amb la Maria i la Lali. I elles estaran la mar de bé amb aquest nou fitxatge i el canvi d'ambientació del pis.

Tinc ordinador nou. Un netbook, o així se li'n diu al petit trasto més petit que molts llibres que m'acompanyarà a la France i que ara em serveix per escriure això des de la plaça de l'esglèsia de Cerdanyola. Sí, és que al pis no tinc internet però a la plaça sí. A l'hivern ha de ser poc pràctic, però això de parar la fresca amb internet a la falda està prou bé.

Tinc un grandíssim cap de setmana de muntanya guardat al calaix dels meus favorits, amb una molt bona companyia al voltant, unes molt bones fotos a la retina i unes molt bones experiències al record. I ja tinc dos tresmils a la butxaca.

Tinc un bon concert al poble espanyol, d'un paio sonat i pallasso que toca el que li ve de gust i que ha fet la fortuna de posar-li una bona melodia a un do-sol-lam-fa enganxós. Tot i que m'esperava més gent més gran de 25 anys i un so una mica millor (potser és que la quarta fila no era el millor lloc per trobar cap de les dues coses), la cocacola, les txutxes i la sobretot la germana que m'hi van acompanyar van fer un gran vespre de concert. Every little thing's gonna be alright...

Tinc un parell d'amics que tot el món creu que estan sonats excepte ells, i jo. Tinc tres kebabs al plat, tres tès marroquins i tres converses interessants per un dissabte al vespre.

Tinc un cosinet que cada dia fa més gràcia, intentant asseure's amb a força d'uns micro-abdominals, intentant anar de quatre grapes amb la força d'unes micro-cames, i intentant nedar amb les ganes d'un micro-phelps. Tinc ganes que camini per poder córrer-li al darrere.

Tinc un concert d'estrena d'aqui quinze dies. Amb guitarres, contrabaix, piano, violí, flauta, fresses i veu. Invents dels nostres, un altre any, però amb una altra intenció. En tinc ganes, moltes ganes.

I tinc feina, molta feina abans de marxar de vacances i abans de marxar a França, que no tinc ni idea de com ni quan la faré, perquè no sé fer-la. Però bé, ara no vull pensarhi. Ja ho faré demà a partir de les nou del matí.

...don't worry about a thing
cause every little thing's gonna be alright...


dimecres, 8 de juliol del 2009

exhausted

Abans de començar ja em van avisar que això no seria un camí de roses, més aviat un caminot mal parit per mig de bosc ple de clots i basses per on es camina durant quatre anys a les fosques i sense lluna. I s'ensopega. I suposo que avui ha estat una d'aquelles ensopegades que es posen tan malament.

Tres dies seguits fent més hores que un rellotge.
Tres dies seguits sortint la última de l'edifici.
Tres dies seguits fent feina sense parar.
Tres dies seguits esgotant les piles.
I tres dies seguits llençant tota la feina a les escombraries.
(després d'unes quantes setmanes no gaire diferents)

Això costarà. I tant si costarà. Però bueno, ara és quan haig de treure l'esperit de superació que tinc amagat en algun racó del meu coco i pensar que en sóc capaç. D'aguantar això i de molt més. Perquè sinó... haber elegido muerte!


Per sort demà a aquesta hora estaré recarregant les piles a dins una petita cambra amb les parets toves darrere de 88 tecles fent sonar entre tots les cançons que ens agraden de la millor manera que sabem. Que bé que ho fotrem a CanTri!

I per sort el cap de setmana que ve serà dels de recordar, i espero que no hagi de ser per les mules als peus o el mal de genolls. Divendres marxo cap a França amb els locos de La Colla a fer tres tres mils en dos dies: Caberrou, Estaragne i Campbieil. La cosa promet... espero tornar amb fotos com aquesta!


Veus que bé! He acabat la feina fa mitja hora i m'he posat a escriure el blog ben emprenyada, però ara, només de mirar els mapes i les fotos d'aquestes muntanyes ja m'ha canviat l'ànim. Quina sort haver trobat una altra afició que sigui capaç de fer-me oblidar tota la resta. Em sembla que després de sopar em posaré a tocar el piano, l'altra afició amb poder hipnòtic que tinc, per acabar d'arreglar-ho tot i demà començar la jornada amb ganes malgrat tot.